Advies & Begeleiding

Als je vastloopt op je werk in een (complexe) casus of vraagstuk, wanneer je behoefte hebt aan coaching, intervisie begeleiding of casuïstiek bespreking. Ook wanneer een werkproces niet loopt of aanpassingen vraagt denk ik graag mee. Ik begeleid teams en individuele professionals die vastlopen op diverse vlakken binnen het werkveld. 
Voor oa: consulenten, jeugdprofessionals, bestuurders, managers, beleids- en kwaliteitsmedewerkers. 

 Wat ik kan betekenen: 

  • Meedenken en adviseren in de diverse vraagstukken binnen de sector jeugd. 
  • Werkprocessen in kaart brengen, optimaliseren en implementeren. 
  • Teamcoaching.
  • Individuele begeleiding/coaching voor professionals.
  • Voorzitten en begeleiden van casuïstiek besprekingen.
  • Meedenken en adviseren bij 18-/18+ doelgroep en casuïstiek. 
  • Voorzitten en begeleiden van intervisie/reflectie bijeenkomsten.
  • Adviesgesprekken met management.
  • Organiseren en begeleiden van ontwikkeldagen, teamdagen of themadagen op maat. 

Wat anderen zeggen

“In de periode dat ik met Klariena heb samenwerkt bij Carins heb ik een mooi beeld van haar gekregen. Professioneel, snel, praktisch maar altijd vanuit kwaliteit en inhoud. Op allerlei plekken inzetbaar kan zij Collega’s sterker maken. Energiek als Klariena is wil ze snel grote stappen maken en soms zit een stroperig proces de snelheid in de weg.  Voor inhoud, kwaliteit en maatwerk kun je altijd een beroep doen op Klariena en ze stelt niet teleur. Ik hoop dat de juiste klussen op je pad komen waardoor zowel de opdrachtgever als jij naar volle tevredenheid weer afscheid nemen. “

Loes, directielid Carins - gemeente Smallingerland.

“Klariena, zij is voor mij waar de jeugdprofessional voor staat. Durf, lef, eigen en power. Naast en niet voorbij. Eerlijk nooit gemeen. Direct maar ook lief. Spontaan maar ook doordacht. Warm maar ook liefdevol. Krachtig en stoer. Volgen en luisteren. Knetteren en alert. Heftig maar vanuit je hart. Gevoelig en klein hartje. Wegcijferen maar ook gewoon gaan. Nummer 1 en het kind voorop. Mooi mens, een jeugd- gezin topper!”

Miranda, zorgcoördinator

” ‘Kan niet’, bestaat niet bij Klariena. Je bent altijd op zoek naar mogelijkheden en kansen met een onvermoeibare drive om te streven naar het beste resultaat. Met de nodige know-how en ‘recht door zee mentaliteit’, wind je er geen doekjes om en weet je zeker dat je iemand getroffen hebt die altijd vanuit haar hart werkt! Loyaal, gedreven, kundig en een dijk van een collega! “

Marrit

Benieuwd wat ik kan betekenen voor jouw organisatie?

Neem contact op en ik kom graag langs (of via beeldbellen) om samen naar de vraag te kijken en de mogelijkheden te bespreken.