E-learning

Alle trainingen in je eigen tijd volgen? Geen saaie kost, maar toffe trainingen waar je naar blijft luisteren en tegelijk leert? En niet onbelangrijk, per training 2,75 SKJ-punten krijgt? Waar wacht je nog op? Check het aanbod.

Dossiervorming

In de wondere wereld van dossiervorming is het belangrijk dat je weet wat wél vastgelegd moet worden en vooral ook wát niet. Je leert hoe je een compleet dossier opbouwt zonder dat het veel tijd kost.

2,75 SKJ PUNTEN | 2 uur

Jeugdwet

De Jeugdwet in de schijnwerpers. Je leert alles over de wet en welke ruimte je daarbuiten hebt. Hoe je met vertrouwen je gevoel kunt volgen. Een goede basistraining.

2,75 SKJ PUNTEN | 2 uur

Passend Onderwijs

Elke leerling heeft recht op een passende plek in het onderwijs, of dit nu regulier of speciaal onderwijs is. Na deze e-learning weet jij welke hulpvraag bij de wet Passend Onderwijs of Jeugdwet hoort.

2,75 SKJ PUNTEN | 2 uur

Basishouding Professional

Hoe krijg je meer vertrouwen? Welke gesprekstechnieken kunnen je helpen? Hoe kun je goed samenwerken? In deze e-learning leer je hoe je kunt omdenken: van negatief naar positief.

2,75 SKJ PUNTEN | 2 uur

Zorgvuldig Onderzoek

Wat is jouw rol bij het zorgvuldig onderzoek? Hoe kom je tot de kern van de hulpvraag? Welke stappen kun je nemen om de juiste keuze te maken? Met welke kaders krijg je te maken? Sla deze e-learning niet over: het is de essentie van je werk.

2,75 SKJ PUNTEN | 2 uur

Meldcode

Het (vroegtijdig) signaleren van huiselijk geweld en kindermishandeling is van groot belang. Je leert welke signalen belangrijk zijn. Hoe je in gesprek gaat en eerder passende hulp kunt bieden. Maar ook het belang en doel van de meldcode en wat de stappen zijn. Eentje om niet te missen. 

2,75 SKJ PUNTEN | 2 uur

Richtlijnen Jeugdhulp

Welke richtlijnen zijn er? Waar gaat het over en hoe kun je ze in de praktijk toepassen? Hoe kunnen de richtlijnen jou helpen wanneer je je keuzes wilt onderbouwen? Een must voor elke jeugdprofessional.

2,75 SKJ PUNTEN | 2 uur