Verslaglegging

Wat zijn belangrijke onderdelen in de verslaglegging en hoe kunnen we dit zo efficiënt mogelijk vastleggen. 

Tijdens deze training staat verslaglegging centraal. Wat zijn belangrijke onderdelen die in de verslaglegging horen en met welke regels en kaders hebben we te maken. Maar ook hoe je dit zo efficiënt en duidelijk mogelijk kunt doen.

 In de praktijk blijkt dat onze verslaglegging niet altijd volledig is of klopt met de huidige wet- en regelgeving. Maar soms ervaren we te veel regels en kaders, hoe zat het ook alweer, wat moet erin en wat mag niet. Wat is van belang voor de cliënt, maar ook voor de professional zelf. En hoe breng je dat allemaal samen in 1 rapportage/verslag.

Tijdens deze training neem ik de deelnemers mee in de wereld van de wet- en regelgeving, wat wordt er van ons als professional verwacht en vooral hoe gaan we dit in de praktijk toepassen op een zo efficiënt mogelijk en transparante manier.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we de theorie toepassen in de praktijk.

Deze training bestaat uit 2 dagdelen, waarbij ruimte is voor eigen casuïstiek.

De training kan online en op locatie worden gegeven. Ook incomany mogelijk. De training is SKJ geaccrediteerd met 6 punten in de kamer Jeugd- en gezinsprofessionals.

Benieuwd wat ik kan betekenen voor jouw organisatie?

Neem contact op en ik kom graag langs (of via beeldbellen) om samen naar de vraag te kijken en de mogelijkheden te bespreken.